Total besvikelse

Häromdan så fick jag en flashback till mina ungdomsdagar och helt plötsligt så dök Melinda Wrede upp i mitt huvud från ingenstans. När jag snackade med människorna i rummet för att få det här igenkännande nickandet, så var det tvärdött. Ingen kom ihåg henne!

Visserligen så var de här människorna några år yngre, så det kan ju ha varit orsaken, för jag kan väl inte vara den enda som kommer ihåg Melinda Wrede?!

Första tecknet på att hon är borta, är att jag inte ens kan hitta låten på Yotube... då är det illa.

Här kommer den iaf:
http://video.se.msn.com/watch/video/melinda-wrede-relationsteorin/hhgpw9oe

Bättre fly än illa fäkta?

Det börjar sakta men säkert att sjunka in att läget ser ut som det gör. Det verkar inte bli nån världsomvälvande förändring, i alla fall inte just precis nu. Så jag har precis bestämt mig för att gilla läget och göra det bästa av situationen, men självklart ändå hålla ögonen öppna för nya spännande projekt.

Känns som en jävligt mogen och vuxen inställning faktiskt.

Men det värsta är ändå...

Ett blankt nej kan jag ta. Om någon ber mig att dra åt helvete, så rör det mig knappt i ryggen. Att nån förklarar "nej men det går inte, för att..." kan jag tycka är lite mjäkigt, men det är ändå okej.

Men att inte höra ett knyst, det gör mig fan galen! Vad är det här för knäpp jäkla "sopa under mattan-mentalitet" som alla lider av? Ska det vara så svårt att säga rakt ut vad det är som gäller, istället för att leka kurragömma och undvika all konfrontation?

Lilla landet lagom måste skaffa sig en ryggrad och rycka sig själv i kragen. För det här, det är bara för mesigt!


Sexmusik

De galnaste idéerna kommer när man minst anar det.

Alldeles nyss så ploppade det upp en idé i mitt huvud, som jag tror kommer att bli en storsäljare.

Idén går ut på att när man har sex, så har man varsin musikspelare, som anpassar sig efter puls och vilken fas i sexakten man befinner sig i.

Under förspelet så hör man lite retsam och upptaggande musik, för att komma i rätt stämning. Detta följs sedan upp av mer dramatisk musik för själva huvudakten som avrundas med nån form av hallelujah när man väl är framme. Efter detta, så blir det lugn mysmusik så att man inte sabbar stämningen.

Det mest geniala är att dessa musikspelare också anpassar sig efter varandra, så att den ena personen inte hör sitt hallelujah medan den andra fortfarande är inne i upptaggningsfasen. Då sätts istället nån form av bromsmusik igång, som gör att man hamnar i fas med varandra igen. Musiksynkat sex helt enkelt!

Ibland så undrar jag vart jag får allt ifrån...

Mitt horoskop för veckan

Egentligen så tror jag inte på sånt, men vore ju kul om det faktiskt skulle stämma.

Om du börjar bli sugen på att få in mer romantik i livet, är detta veckan för dig, när kärleksplaneten venus tar steget in i ditt tecken och genast kommer i kontakt med vädurens planet - mars. Har du väntat och väntat på att kärlekslivet skall lyfta så behöver du inte vänta längre. Detta är en utmärkt tid för kärlek och äktenskap, för barn, och för alla slags formella kontrakt och avtal. Det är också en underbar vecka för dig att fira, att dansa och att festa, även om du också måste kunna vara seriös när saker och ting skall konsolideras. Allt sammantaget når du nu en vändpunkt efter några riktigt utmanande månader.


Ice ice baby...

Om jag fick önska mig vad som helst just nu, så skulle jag gärna vilja ha lite is i magen. Eller egentligen borde jag inte ens behöva nån is i magen, utan alla andra borde vara mer på hugget. Varför ska man låta en massa tid gå till spillo bara för att man inte vill verka för angelägen? Det suger.

Äh skit samma, jag kör på! Om det är nån som vill hålla på att snigla, så är det läge att hålla sig ur vägen. Annars kommer nån att bli överkörd.


Schlagläge?

För bara några dagar sen, så hände något underbart. Jag gick in på vårt nya stamhak för att dricka som en idiot och då, från ingenstans, kom hon fram till mig. Inte så konstigt kanske, med tanke på att hon jobbar som servitris? Jag tänkte att this is my life, slängde på mitt bästa manboy-leende och böjde mig fram mot henne och viskade:  Jag vill om du vågar... Eller ja, jag gjorde inte det egentligen, men hade det inte varit häftigt om jag gjort det?

Jag är ju trots allt singel, men ändå så blev jag lite osäker. Hur kan jag tro på kärlek liksom? Så jag slets mellan den här osäkerheten och en känsla att jag va unstoppable.

Huvudsaken var i alla fall att inte visa nån osäkerhet utåt, så jag bestämde mig för att köra. Jag satt där som en hippare hoppare och varenda blick hon gav mig praktiskt taget skrek: Come and get me now! Vad kan jag säga? Jag är en sucker for love och hon är en magisk stjärna... 

Vid ett tillfälle, när jag sitter och fantiserar om att hon ska komma fram och säga att hon behöver ett place to stay tonight, så ser jag nån annan kille prata med henne. Snacka om att försöka strö road salt i såren! Jag kände mig helt hollow, fick nåt rött i ögonen och försökte med nån form av telepati förmedla ett meddelande till den här snubben... StopKeep on walking grabben! Annars kommer morgondagens headlines inte tala i din favör, när jag har fått dig att lämna the human frontier. Lite fjantigt kanske, men vadå liksom? I did it for love.

Som tur var, så blev hon inte manipulated av den här snubben, så jag känner fortfarande att we can work it out. Vem vet, nån dag kanske vi sitter där med en villa, volvo och en vovve som heter Yeba?

Innan vi skulle dra var det dags för sista beställningen och för mig blev det en färdknäpp som skulle hålla igång mig resten av kvällen. Hon kom fram med en hot-shot och från ingenstans utbrister jag: You're making me hot hot hot! Polarna hade beställt nachos som aldrig verkade komma. Vi tänkte att det vore ju faktiskt bra om man kunde få maten, innan alla ljusen brunnit ut? När nästan allt hopp var ute, så kom hon äntligen med maten, the saviour räddade kvällen!

Även om jag vet att kärlek kan vara heaven or hell och att jag kanske kommer att behöva en doctor doctor när hon en dag fått nog och skriker you're out of my life, så vet jag nu i alla fall hur jag vill spendera mina thursdays framöver.


Nytt liv

Nu när man är nyinflyttad på en ny blogg, så ska jag börja med att inreda lite så att man känner sig hemma och så. Kommer nog att bli nya gardiner och ett nytt fräscht utseende.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0