5 anledningar till att börja klättra

Som ni vet, eller kanske inte vet, så har jag i alla fall börjat att klättra. Nu tänkte jag dra mitt strå till stacken och förklara vad som är så bra med att klättra.
 
1. Man tränar och får jäkligt fin kropp utan att man tänker på det, för att det är så roligt
2. Om man inte spanar på rumpor, kan man bli tillsagd att man gör fel
3. Man får en ganska skön kick av att vara 16 meter upp i luften (om man nu är en sån som gillar kickar)
4. Man blir verkligen märkbart bättre för varje gång man gör det
5. Det passar inte för alla, vilket gör att om man väl gillar det, så kan man känna sig speciell

Nå... vad väntar ni på?

Tysta leken börjar nu

Jag gillar inte tystnad, inte alls faktiskt. Jag är ett socialt musikmonster och om det är tyst för länge, så kan jag säga nästan vad som helst bara för att bryta tystnaden. Jag är killen som stampar takten till musiken på tunnelbanan, trots att det är tidigt på morgonen och kanske inte ens min egen musik jag hör. Jag är nog bäst i världen på att va sämst på att va tyst.

Jag gillar inte tysta människor.

Skratta högt

Om man sitter ensam och tittar på något riktigt roligt, så har i alla fall jag väldigt svårt för att skratta högt. Man kanske drar lite på mungiporna på sin höjd, men väldigt sällan händer det att jag faktiskt brister ut i skratt.

De senaste tre dagarna har jag plöjt igenom 39 avsnitt av Entourage (jag vet att det är typ 100 år för sent men...) och skrattar högt åt varje avsnitt. Det är ett bra betyg om något! Om ni inte har sett den, så gör det.

De små detaljerna

Jag är en kille som lägger märke till detaljer. Det behöver inte nödvändigtvis vara viktiga detaljer, utan snarare så är det oftast precis tvärtom.

Något som jag har stört mig på ett ganska bra tag nu, är ett automatiskt meddelande som spelas upp på tunnelbanan. Om man precis som jag, är uppvuxen som ett tunnelbanebarn, så har man varit med om en del förändringar.

När man kommer inrullande med gröna linjen mot T-Centralen, så avslutas meddelandet "...Hjulsta, Akalla, samt till pendeltåg". Det som stör mig något fruktansvärt, är att tidigare så avslutades meddelandet med "Hjulsta, Akalla, samt till pendeltåg och bussar". Man skulle ju lätt kunna tro att de har spelat in ett nytt meddelande, när de bestämde sig för att det inte längre går några bussar från Centralen, men icke! De har istället klippt bort det sista av meddelandet, vilket gör att man verkligen hör att den stackars tunnelbanetjejen inte är färdig. Det låter helt enkelt för jävligt...

RSS 2.0